Barnsam går utmärkt att använda inom LSS!

By | Uncategorized

Under familjehemsdagen/Lss-dagen i Göteborg den 22:e Januari var intresset för Barnsam stort. Ytterligare visade det sig att LSS-segmentet var ypperligt för användandet av Barnsam vilket är en rolig nyhet.

Kontakta oss om också ni vill prova Barnsam gratis under en månad inom LSS!

Eskilstuna – Välkomna

By | nyheter, Uncategorized

Förra veckan träffade jag ett mycket engagerat gäng hos Eskilstuna kommun. Redan denna vecka är det beslutat om vårt nya samarbete.

Vi hoppas kunna göra stora framsteg genom att involvera olika avdelningar så som utredning, placering, elevhälsa med flera!

Efter mötet var det dags för den obligatoriska vandringen genom staden för att ta in det nya stället och vibben, något kyligt men mycket vackert.

Fristadstorget i Eskilstuna med sin glans!

BARNSAM PÅ MÄSSA!

By | Uncategorized

Den 19 November finner ni oss på HVB-dagen i Norrköping där vi finns tillgängliga för såväl samtal som visning av Barnsam och lite testkörning!

Kommer ni till vår monter så får ni och er organisation möjligheten att tävla om tre månaders gratis användning av BARNSAM 😁

Mässan hålls i Norrköping 19 November på Louis de Geer konsert & kongress 08:00 fram till 16.00 och vi hoppas att kunna träffa er.

HVB-dagen

Barnsam till skolan! :D

By | Uncategorized

Hultsfreds kommun ska använda Barnsam för skolmiljö! DAGS FÖR SKOLHÄLSA :)

Vi tycker det är väldigt roligt att Hultsfreds kommun nu väljer att bredda sin användning av Barnsam till  skolområden.
Vi kommer att stötta och hjälpa Hultsfred i detta test för att allt ska gå så bra som möjligt – Någon annan kommun som vill prova?

Hör av er till oss! 

Hultsfreds kommun

Arabo Familjebehandling utför nu digitala samtal med barn!

By | Uncategorized

Välkommen till familjen Arabo Familjebehandling som nu ska prova digitala samtal med Barnsam!

Arabo Familjebehandling i Växjö har valt att samarbeta med oss på Barnsam för att utvärdera verktyget i uppföljning av deras samtal med klienter.
Arabo välkomnade oss med en familjär stämning under sommaren och har nu valt att prova Barnsam för att kunna utföra digitala samtal med barn och ungdomar hos dem samtidigt som Barnsam skapar visuell uppföljningsdata följande lagkrav helt utan extraarbete.

 

Välkommen Vaggeryds kommun

By | nyheter

En hektisk och rolig vecka börjar närma sig sitt slut och solen börjar titta fram.
Att vi avslutar veckan med att starta igång Vaggeryds kommun bidrar självklart till extra glädje :-)

Stort tack till det härliga gänget i Vaggeryd för förtroendet att få hjälpa er hjälpa våra barn!

På BarnSam anser vi att alla barn förtjänar en bra start i livet och känner enorm stolthet att vara en del i det arbetet tillsammans med Socialtjänster runt om i Sverige.

Örebro och Hultsfred hos BarnSam

By | nyheter

Det händer fantastiskt mycket roligt just nu hos oss på BarnSam.

I måndags träffade vi Hörby kommun som vi antagligen kommer få hjälpa i höst. Spännande samtal om hur BarnSam kan användas för barnsamtal på olika avdelningar som t.ex. familjerätt, familjehem, LSS och Öppenvård.

I tisdags vad det dags Hultsfreds kommuns att börja använda BarnSam bland annat för att hjälpa handläggare och barn i familjehemsplacering.
Ett stort gäng var med på utbildningen och vi fick med oss hem ett par bra idéer på hur vi kan förbättra tjänsten ytterligare.
Det är just så här BarnSam har vuxit fram, med feedback och idéer som kommer från våra användare.

Idag onsdag landade signerat avtal från Örebro kommun som vi tackar för fortsatt förtroende. Ska bli jätteroligt att få fortsätta ett redan bra samarbete!

Gilla gärna BarnSams facebook-sida för fler uppdateringar eller kommunicera med oss.